SEO bureau

SEO bureau

SEO hier, SEO daar.. de term vliegt je om de oren. Doe je nog niets met SEO? Schande! 
Geintje natuurlijk. Maar het feit dat je op deze pagina “SEO bureau” bent geland, is al een teken dat je ermee bezig bent. 

Graag leggen we je kort uit wat SEO is: in het Engels betekent dit Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Eigenlijk betekent dit dat je de zoekmachines positief beïnvloedt met jouw pagina’s, door relevante content voor te schotelen. En laat dat nou precies hetgeen zijn waar wij goed in zijn (niet onze woorden, maar die van onze klanten):

Een SEO bureau met passie voor betekenisvolle content

De term SEO bureau doet in onze ogen daarom afbreuk aan onze dienstverlening. Natuurlijk, SEO of zoekmachine optimalisatie is veelomvattend. En een goede strategie zorgt ervoor dat jij met waardevolle content de resultaten van de zoekmachines domineert. Er gaat echter nog een heel proces aan vooraf, namelijk het in kaart brengen van de bedrijfsidentiteit, het bepalen van de unieke waardepropositie en dit vervolgens ombuigen naar een betekenisvolle contentstrategie. Dit proces werken we uit in ons betekenisvolle marketing strategietraject

Het betekenisvolle marketing strategietraject

Je bent lekker op weg met je bedrijf, maar je haalt er nog niet alles uit. Je voelt dat er veel potentie ligt, maar je doelgroep stelt veel vragen. Als je hen kan overtuigen van de meerwaarde die het brengt in hun leven, weet je zeker dat je weer een nieuwe markt aanboort of dat je je huidige marktaandeel vergroot. 

Met het betekenisvolle marketingstrategietraject halen we de onderste steen boven uit jouw bedrijf. We brengen de doelgroep, hun behoeften en pijnpunten in kaart. We interviewen klanten, doen onderzoek in de markt en zetten vervolgens een ijzersterke contentstrategie neer. Het plan kan nu direct worden toegepast en content kan worden gecreëerd, verspreid en gepromoot.

seo bureau

Contentmarketing in de praktijk

Moeite om de tijd of creativiteit te vinden om de content daadwerkelijk te gaan creëren? Ook daar helpen we je graag bij. Op basis van een zoekwoordonderzoek bekijken we op welke termen het meest wordt gezocht in zoekmachines en we schrijven er vervolgens SEO-vriendelijke content voor. Wil je er liever zelf mee aan de slag? Deze SEO-tools helpen je op weg. Maar we gaan nog een stap verder: denk aan het opzetten van social mediacampagnes, schrijven van social posts, vormgeven van infographics of het schieten van aantrekkelijke beelden. Geen stap gaat ons te ver om jouw online marketing op de rit te brengen. Wil je zelf ook het een ander hierin leren? Dan trainen we jou of je team graag.

Waarom kiezen voor Hallo Blauw als jouw SEO & content partner?

Niet aanrommelen op basis van onderbuikgevoel, maar data gecombineerd met sterke content. Op basis van zoekvolumes schrijven we content waar ook écht naar gezocht wordt en domineren jouw teksten op termijn de zoekmachines. Maar contentmarketing gaat veel verder dan dat: je wilt een autoriteit worden in jouw niche. Benieuwd hoe je dat aanpakt? Download dan onze Kickstart Gids waarin we in 7 stappen je hele marketing aanpakken. 

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst