Stefanie & Rosalien

hallo!

Wij zijn Stefanie & Rosalien

Wil jij weten hoe jij makkelijker en sneller jouw ideale klant aantrekt? Keer op keer, zodat je elke maand weer een stabiele omzet uit je bedrijf kunt halen? Zonder pusherig over te komen maar juist door echt van waarde te zijn voor je klant? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij helpen ambitieuze ondernemers hoe ze op een super waardevolle en efficiënte manier een continue klantenstroom op de rit krijgen. En een warme e-maillijst is hier hét middel voor!

Onze e-maillijst is voor ons dé succesformule geweest om ons bedrijf te laten groeien.

Ons verhaal

Toen wij in 2017 Hallo Blauw startten deden we van alles om aan klanten te komen. Van netwerkbijeenkomsten tot adverteren. Wij waren vastberaden dat het ons ging lukken een succesvol bedrijf neer te zetten! Om een fijn inkomen uit ons bedrijf te halen en zekerheid en balans te creëren voor onszelf en onze gezinnen.

We hadden er alles voor over om te kunnen blijven doen waar we echt gelukkig van werden: elke dag een verschil maken in de levens van onze klanten én de vrijheid hebben om zelf keuzes te maken en beslissingen te nemen. Maar we ervaarden al snel hoeveel stress en onzekerheid het je kan geven wanneer je continu bezig moet zijn met het werven van nieuwe klanten.

Na een jaar van alles te hebben gedaan om klanten aan te trekken, maakten we een belangrijke keuze. We zijn ons gaan focussen op het bouwen aan onze e-maillijst. En dat heeft ons overtuigd van één ding: Een e-maillijst is het meest waardevolle middel om continu je ideale klant aan te trekken!

In de afgelopen jaren hebben we dankzij onze warme e-maillijst en onze learnings heel veel bedrijven en ondernemers mogen helpen. En hen hetzelfde geleerd als wat ons bedrijf zoveel mooie klanten heeft opgeleverd. We hebben gezien hoe zij met onze stap-voor-stap strategieën, praktische templates, slimme tools en onze enthousiaste coaching in staat waren om keer op keer hun ideale klant naar zich toe te trekken. En hun bedrijf succesvol te maken. 

En dat gunnen we jou ook!

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen?
Elke dag helpen wij ondernemers zoals jij met het opbouwen van hun e-maillijst via onze Kickstart Gids, ons blog, onze masterclasses en ons één-op-één programma speciaal voor ondernemers. 

Tot snel,

Stefanie & Rosalien

Dit levert onze e-maillijst ons op:

“Onze e-maillijst is letterlijk de ruggengraat van ons bedrijf.”

Dingen die je nog niet wist over Roos:

Door Stefanie

Dingen die je nog niet wist over Steef:

Door Rosalien

Wil jij ook aan de slag met het bouwen van een e-maillijst voor jouw bedrijf?

Download onze gids: Kickstart je e-maillijst

Creëer in 4 stappen een e-maillijst gevuld met potentiële klanten voor jouw bedrijf

Gratis

Visual Kickstart Gids
Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst