Stefanie & Rosalien

hallo!

Wij zijn Stefanie & Rosalien

Wil jij weten hoe jij op een authentieke manier jouw ideale klant aantrekt, keer op keer? Zodat je met jouw expertise de wereld een stukje mooier, fijner, gezonder of gelukkiger kunt maken? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij coachen, begeleiden en ondersteunen ambitieuze vrouwelijke coaches, trainers, experts en adviseurs in authentieke en slimme marketing. Om hen zo te helpen hun passie te volgen en een succesvol bedrijf op te bouwen.

Ons verhaal

Zo’n 10 jaar geleden waren wij de cliché marketeers. Rosalien in dienst bij een groot online marketing bureau en Stefanie bij een grote retailer met een miljoenen omzet. Alles draaide om het verhogen van de resultaten, oftewel geld. En alhoewel we ontzettend veel leerden werden we er niet gelukkig van. In 2017 doken we samen het ondernemerschap in, maakten onze eigen keuzes en werkten voor allerlei leuke klanten in allerlei branches. Maar we hielden het gevoel dat er iets niet klopte. Pas na een flinke stap terug en een flinke portie innerlijk werk, kwamen we erachter dat we met Hallo Blauw ondanks ons succes nog steeds niet het verschil maakten dat we graag wilden maken. Onze eigen overtuigingen zaten ons in de weg om met Hallo Blauw écht te kiezen voor wat wij de wereld willen brengen.

Het nieuwe Hallo Blauw komt voort uit het geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als vrouwelijke coaches, trainers, experts en adviseurs, die vanuit een passie ondernemen en zich laten leiden door hun intuïtie, de mogelijkheid hebben met hun expertise veel mensen te helpen. Wij willen dat deze vrouwen met een missie (die ze in elke vezel voelen) zoveel mogelijk levens kunnen verrijken.

Wat hiervoor nodig is, is dat zij gaan begrijpen hoe ze die mooie energie kunnen gebruiken in hun zichtbaarheid. Zodat ze hun bedrijf het beste kunnen positioneren en zichtbaar zijn op een manier die bij hen past. En daarmee een continue stroom van klanten kunnen creëren voor hun bedrijf. Want op die manier kunnen ze hun bedrijf laten groeien, steeds meer mensen helpen en hun missie waarmaken.

Al 5 jaar helpen wij onze klanten met onze succesvolle methodes en strategieën. Nu hebben we onze methode, de Full Focus Formule, nog meer toegespitst op vrouwelijke coaches, trainers, experts en adviseurs die vanuit hun intuïtie ondernemen en willen gaan voor een authentieke marketingaanpak. Zodat we kunnen samenwerken om die energie en passie om te zetten in meer klanten én meer energie.

De Full Focus Formule is uniek en combineert slimme marketing met authenticiteit en de juiste mindset. Wij geloven in een simpele aanpak waarin focus de sleutel is. We laten je ervaren dat marketing niet moeilijk hoeft te zijn en vooral heel leuk is! Met een aanpak die heel goed past bij JOU lukt het je steeds weer om fijne klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien. 

Als intuïtieve ondernemers ervaren wij zelf elke dag hoe fijn het is om te kunnen vertrouwen op een  marketingaanpak die goed voelt én die zorgt voor een continue stroom van nieuwe klanten. En waar we tegelijkertijd ook veel voldoening en lol uithalen. En dat gunnen we jou ook!

Liefs,

Stefanie & Rosalien

Jou helpen om een continue stroom van nieuwe klanten te realiseren, zodat jij je bedrijf kan laten groeien en je 'mission in life' kan volbrengen , is wat wij het liefste doen!

Dingen die je nog niet wist over Roos:

Door Stefanie

Dingen die je nog niet wist over Steef:

Door Rosalien

Gratis mini videotraining

Ben jij klaar voor een manier van marketing die volledig past bij JOU? ✨

We laten je zien...

Videotraining op macbook
Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst