Dit is Hallo Blauw

Wij zijn Stefanie & Rosalien. Leer ons kennen!

Een e-maillijst is het meest waardevolle middel om continu je ideale klant aan te trekken

Toen wij in 2017 Hallo Blauw startten probeerden wij alles om aan klanten te komen. Van netwerkbijeenkomsten tot adverteren. Wij waren vastberaden dat het ons ging lukken een succesvol bedrijf neer te zetten! Om ons inkomen uit ons bedrijf halen, de rekeningen te betalen en financieel onafhankelijk te zijn, maar ook om zekerheid en balans te creëren voor onszelf en onze gezinnen.

We hadden er alles voor over om te kunnen blijven doen waar we echt gelukkig van werden: elke dag enorm veel voldoening halen uit onze klanten helpen én de vrijheid hebben om zelf keuzes te maken en beslissingen te nemen. Maar we ervaarden al snel hoeveel stress en onzekerheid het je kan geven wanneer je continu bezig moet zijn met het werven van nieuwe klanten.

Na een jaar van alles te hebben geprobeerd om klanten aan te trekken, zijn we gestart met het bouwen aan onze e-maillijst. En dat heeft ons overtuigd van één ding: Een e-maillijst is het meest waardevolle middel om continu je ideale klant aan te trekken!

In de afgelopen jaren hebben we dankzij onze e-maillijst en onze learnings heel veel dienstverleners, adviseurs, coaches en bureaus mogen helpen. En hen hetzelfde geleerd wat ons bedrijf zoveel mooie klanten heeft opgeleverd. We hebben gezien hoe zij met onze stap-voor-stap strategieën, praktische templates, slimme tools en onze enthousiaste coaching in staat waren om keer op keer hun ideale klant naar zich toe te trekken. En hun bedrijf succesvol te maken. En dat gunnen we jou ook!

ROSALIEN KOKEE

Hallo! Ik ben Rosalien, maar eigenlijk is het gewoon Roos. Voor Hallo Blauw heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan aan de bureauzijde op het gebied van contentmarketing en advertising. Naast een duidelijke visie op contentstrategie heb ik een specialisme ontwikkeld in verschillende manieren van contentverspreiding en promotie: Facebook, LinkedIn, Instagram, email, branded content en influencermarketing.

Van ons tweeën ben ik de analytische. Ik geef je inzicht in het resultaat van je contentactiviteiten en leg je uit hoe jij deze verder kunt verbeteren. Het helpt bedrijven enorm dat wij goed zijn in structuur aanbrengen en overzicht bieden. Hiermee hebben we al veel verschillende bedrijven (en hun medewerkers) laten groeien.

Nieuwe energie doe ik op door actief te sporten, overal op de fiets heen te gaan en avontuurlijke vakanties. Je maakt mijn dag nog beter met een kleurrijke bos bloemen en een Bossche bol. In de keuken maak ik graag lekkere vegetarische gerechten. Ook de lunch bij Hallo Blauw is bijna altijd bewust en gezond! Dus lunch eens gezellig mee als je ook op dit vlak inspiratie kan gebruiken ;-)

STEFANIE KOKEE

Hallo! Ik ben Stefanie, mede-eigenaar van Hallo Blauw en zus van Roos. De afgelopen jaren heb ik me bij verschillende werkgevers gespecialiseerd op het gebied van branding, contentstrategiecontentcreatiesocial media en SEO. Binnen Hallo Blauw een perfecte aanvulling op de analytische kwaliteiten van Rosalien.

De interactie die volgt op betekenisvolle content die van onze hand komt maakt mijn dag goed. Ik hou van echte en eerlijke content. Die echtheid zal ik altijd proberen te zoeken bij een opdrachtgever, want ik geloof er in dat dát de meeste mensen zal aantrekken.

Wil je me omkopen? Neem dan Tony Chocolonely (de oranje) voor me mee… Of goeie sushi. Of een verse Quarter Pounder. Genoeg keus dus… tja ik hou van eten. Ook van sport gelukkig! Een potje hockey of een flink stuk hardlopen na een werkdag vind ik heerlijk. En maakt m’n hoofd weer leeg voor goede nieuwe ideeën voor onze leuke klanten :)

Wij leren jou ook graag kennen.

Plan een gratis strategiegesprek met ons. We zijn benieuwd naar jouw uitdaging!

In de media

Het stappenplan voor de eerste 500 potentiële klanten op jouw e-maillijst!

Deze gratis Kickstart Gids geeft je alles wat je wil weten om op een waardevolle manier een continue stroom van klanten te realiseren voor jouw (online)business.

Of je nu een traject, pakket, programma, abonnement of (online) training verkoopt: Succes begint bij je e-maillijst!

Hier vind je ons privacybeleid 

Gratis download

Het stappenplan voor de eerste 500 potentiële klanten op jouw e-maillijst!

Deze gratis Kickstart Gids geeft je alles wat je wil weten om op een waardevolle manier een continue stroom van klanten te realiseren voor jouw (online)business.

Of je nu een traject, pakket, programma, abonnement of (online) training verkoopt: Succes begint bij je e-maillijst!

Hier vind je ons privacybeleid 

Gratis download