Internet marketing bureau

Internet marketing bureau

Een internet marketingbureau.. wat is dat nou eigenlijk? Wikipedia zegt het volgende erover: “Internetmarketing of online marketing is een vorm van marketing van producten en diensten via internet.” Saaie omschrijving, vind je ook niet?

Wij vertellen er daarom liever het volgende over: “Ervoor zorgen dat jouw product, bedrijf of dienst de superheld wordt van jouw doelgroep”. Klinkt toch veel lekkerder? Mooi, dan weet je nu ook meteen onze toegevoegde waarde. Wij zijn namelijk meer dan een internetbureau. Wij zijn een internetbureau met passie voor betekenisvolle content. We zorgen er samen met jou voor dat je alles uit jouw bedrijf online haalt. Onze hoofdpijler is hierbij content. Daar vertellen we je graag wat meer over.

content marketingbureau

Een internet marketingbureau met passie voor content

Over het laten wassen van de ramen van je bedrijfspand of kantoor hoef je niet lang na te denken. Je checkt de aanbieders in de buurt, de tarieven en je kiest er een. Het enige waar je misschien mee bezig bent is het nagaan van reviews. 

Bij andere diensten moet je wat langer nadenken voordat je met een partij in zee gaat. Dit zijn meestal diensten met een hogere prijs. Diensten waar veel vragen omheen zijn of waar je eerst online een aantal aanbieders vergelijkt. Diensten met een langere buyer journey. Zoals bijvoorbeeld die van jou. Wij gebruiken in onze aanpak betekenisvolle content om jouw doelgroep warm te maken voor je dienst. Download onze Kickstart Gids om focus aan te brengen op jouw online marketing. 

Het betekenisvolle marketing strategietraject

Je voelt dat je niet alles uit je bedrijf haalt. Je voelt dat er veel potentie ligt maar je krijgt je dienst niet lekker op papier. Er ontstaan veel vragen rondom de toepassingen, waardoor je steeds dezelfde vragen aan het beantwoorden bent. Dat moet toch makkelijker kunnen? Zeker, met een gedegen internet marketingstrategie, gericht op betekenisvolle content. Door data te combineren met jouw schat aan informatie kunnen we een contentstrategie gaan formuleren die hout snijdt. Hoef jij je niet meer bezig te houden met het beantwoorden van vragen. Win-win! 

Contentmarketing in de praktijk

De strategie staat, de kaders zijn bepaald en de hoofdboodschap is geformuleerd. Vervolgens is het tijd om de content gaan creëren, promoten en verspreiden. Heb je daar zelf geen tijd voor? Dan kan je dat ook aan ons laten. Met onze gestructureerde aanpak weet je precies wanneer en wat er verspreid wordt. Content die we samen hebben bedacht en gemaakt. 

Liever zelf hiermee aan de slag gaan maar heb je wat meer handvatten nodig? Dan trainen we jou of je team graag.

Waarom kiezen voor Hallo Blauw als jouw online partner?

Niet aanrommelen op basis van onderbuikgevoel, maar data gecombineerd met sterke content. Dat resulteert in betekenisvolle content voor jouw klanten en het behalen van doelen voor jouw eigen bedrijfsresultaat. Direct aan de slag? Download dan onze Kickstart Gids waarin we je in zeven stappen focus aanbrengen op jouw marketing. 

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst