Gratis masterclass

De 5 stappen voor de eerste 500 potentiële klanten op je e-maillijst

Ontdek hoe je succesvol een warme e-maillijst bouwt, het meest effectieve middel om continu jouw ideale klant aan te trekken.

Masterclass-visual-scale

Ready?
Schrijf je dan nu in voor de gratis online masterclass!

Datum volgt binnenkort

Dit ontdek je in deze masterclass:

Waarom het centraal zetten van je e-maillijst veel slimmer is dan al je pijlen richten op social media

We vertellen je precies waarom een e-maillijst het meest waardevolle middel is om continu jouw ideale klant aan te trekken. En waarom het veel slimmer is dan al je tijd en energie steken in social media. Zodat je zeker weet dat je de juiste stappen gaat zetten om geen tijd (meer) te verspillen en resultaat gaat zien!

De twee simpele en effectieve oefeningen die garanderen dat jouw ideale klanten binnenkort op jouw e-maillijst staan

Maak jouw ideale klant nieuwsgierig en geef de oplossing en antwoorden waar ze (al zo lang) naar op zoek zijn. Dat gaat er voor zorgen dat jouw e-maillijst groeit als kool. We vertellen je precies met welke twee oefeningen je de beste start (of doorstart) maakt met jouw e-maillijst.

Hoe focus binnen social media zorgt voor de snelste groei van je e-maillijst

Op verschillende social kanalen posten kost veel tijd en de mogelijkheden zijn ein-de-loos. Wij vertellen je precies waar je de focus op moet leggen voor de snelste groei van je e-maillijst. Of jij nu meer een LinkedIn-nerd bent of juist een Instagram-lover, overwhelm door social media is na deze masterclass verleden tijd.

Hoe je je e-maillijst warm maakt en van inschrijvers klanten maakt

Daarna gaan wij je helpen daadwerkelijk omzet uit je e-maillijst te halen. Alvast een kleine spoiler: je kan ook omzet uit jouw e-maillijst halen wanneer je lijst nog heel klein is. We geven je 2 concrete acties om mee aan de slag te gaan, zodat jij vanaf het prille begin resultaat haalt uit je e-maillijst.

Hoe je zonder stress en overwhelm zorgt dat je dit allemaal op de rit krijgt

Heb jij ook maar twee handen? Dan ken je vast ook het gevoel van altijd tijd tekort komen. We vertellen je over de 2 essentiële veranderingen die je gaan helpen alles wat we je hebben verteld te bolwerken. En wil je meer hulp? Aan het einde van de masterclass ontdek je hoe we jou aan de hand kunnen nemen om een stabiele omzet uit jouw bedrijf te halen. Zodat ook jij elke maand 100% zeker bent over een comfortabel inkomen! Ben jij klaar voor meer klanten voor jouw bedrijf?

Dit zeggen anderen over de masterclass:

De masterclass van Stefanie en Rosalien heeft me erg geïnspireerd. Met een beginnende praktijk in de geestelijk gezondheidzorg wil ik effectiever mensen bereiken. Hun aanmoediging om focus aan te brengen en dus keuzes te maken helpt om volgende stappen te vinden. Hun praktische aanpak is niet alleen inhoudelijk goed in wat ze zeggen, maar ook hoe ze het doen. Een ontspannen en to-the-point programma waarvan ik blij ben dat ik erbij was. Ik ga met Hallo Blauw aan de slag en zie uit naar hun begeleiding in de Hallo Blauw Academy!
Jan Willem van der Straten
Jan Willem van der Straten
Oprichter & geestelijk verzorger Dunamis
Misschien wel de grootste enthousiastelingen over email! Heel aanstekelijk, ik heb meteen zin om aan de slag te gaan om mij te gaan focussen op de dingen die écht gaan werken. Bedankt voor alle info!
Review foto Sandra J
Sandra Jørgensen
Brandingcoach
De masterclass gaf mij waardevolle inzichten over hoe een duurzame e-maillijst tot stand komt. Daarnaast gaven Stefanie en Rosalien mij het vertrouwen dat ze mij persoonlijk écht verder helpen en aan alles gedacht is om een er een succes van te maken!
Review foto Evelien B
Evelien Baert
Concept- & Branddesigner
Masterclass gevolgd, het gaf me heldere inzichten. “Ergens” weet je bepaalde dingen al wel, maar het is niet 100% concreet en je doet er te weinig mee. De masterclass gaf mij naast goede tips, ook dat inzicht.
Robert Herbschleb
Directeur Twizzler
Stefanie & Rosalien

hallo!

Wij zijn Stefanie & Rosalien.
Zussen (voor als je het niet direct had gezien ;)) en businesspartners. 

Toen wij in 2017 Hallo Blauw startten deden we van alles om aan klanten te komen.Van social media tot netwerkbijeenkomsten en online adverteren. Erg vermoeiend en we bereikten er niet mee wat we wilden.

Na een jaar maakten we daarom een belangrijke keuze. We zijn ons gaan focussen op het bouwen aan onze e-maillijst. En dat heeft ons overtuigd van één ding: Een e-maillijst is het meest waardevolle middel om continu je ideale klant aan te trekken!

In de afgelopen jaren hebben we dankzij onze warme e-maillijst heel veel bedrijven en ondernemers mogen helpen. We hebben gezien hoe zij met onze stap-voor-stap strategieën, praktische templates, slimme tools en onze enthousiaste coaching in staat waren om keer op keer nieuwe klanten aan te trekken. Klanten die perfect bij hun bedrijf passen. 

En dat gunnen we jou ook! We hopen je snel te zien of spreken.

Stefanie & Rosalien

Copyright Hallo Blauw 2022.