GRATIS ONLINE MASTERCLASS:

De 5 stappen voor de eerste 500 potentiële klanten op je e-maillijst

Ontdek:

Waarom het centraal zetten van je e-maillijst veel slimmer is dan al je pijlen richten op social media

De twee simpele en effectieve oefeningen die garanderen dat jouw ideale klanten binnenkort op jouw e-maillijst staan

Hoe focus binnen social media zorgt voor de snelste groei van je e-maillijst

Hoe je je e-maillijst warm maakt en van inschrijvers klanten maakt

Hoe je zonder stress en overwhelm zorgt dat je dit allemaal op de rit krijgt

Gratis masterclass

Masterclass-visual-scale

Ready?
Schrijf je dan nu in voor de gratis online masterclass!

Datum volgt binnenkort

Dit zeggen anderen over de masterclass:

De masterclass van Stefanie en Rosalien heeft me erg geïnspireerd. Met een beginnende praktijk in de geestelijk gezondheidzorg wil ik effectiever mensen bereiken. Hun aanmoediging om focus aan te brengen en dus keuzes te maken helpt om volgende stappen te vinden. Hun praktische aanpak is niet alleen inhoudelijk goed in wat ze zeggen, maar ook hoe ze het doen. Een ontspannen en to-the-point programma waarvan ik blij ben dat ik erbij was. Ik ga met Hallo Blauw aan de slag en zie uit naar hun begeleiding in de Hallo Blauw Academy!
Jan Willem van der Straten
Jan Willem van der Straten
Oprichter & geestelijk verzorger Dunamis
Misschien wel de grootste enthousiastelingen over email! Heel aanstekelijk, ik heb meteen zin om aan de slag te gaan om mij te gaan focussen op de dingen die écht gaan werken. Bedankt voor alle info!
Review foto Sandra J
Sandra Jørgensen
Brandingcoach
De masterclass gaf mij waardevolle inzichten over hoe een duurzame e-maillijst tot stand komt. Daarnaast gaven Stefanie en Rosalien mij het vertrouwen dat ze mij persoonlijk écht verder helpen en aan alles gedacht is om een er een succes van te maken!
Review foto Evelien B
Evelien Baert
Concept- & Branddesigner
Masterclass gevolgd, het gaf me heldere inzichten. “Ergens” weet je bepaalde dingen al wel, maar het is niet 100% concreet en je doet er te weinig mee. De masterclass gaf mij naast goede tips, ook dat inzicht.
Robert Herbschleb
Directeur Twizzler

Copyright Hallo Blauw 2022.