Digital marketing bureau

Digital marketing bureau

Online zakendoen en zichtbaarheid op het web neemt een vogelvlucht. Met de coronacrisis vers in het geheugen hebben al deze ontwikkelingen een enorme impact gemaakt. Online wordt het nieuwe normaal en het is belangrijk om je zichtbaarheid online te vergroten. Gelukkig kan je daarbij de hulp van een digital marketing bureau van verwachten. 

Wat is digital marketing?

Jij wilt voorzien in de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Jouw product of dienst verzacht pijn, maakt het leven of bepaalde handelingen gemakkelijker of geeft een positieve aanvulling. Die wensen en behoeften wil je delen door middel van marketing. Digital marketing is de online variant waarbij je de juiste doelgroep aanspreekt op de juiste kanalen en met de juiste tone of voice

Jouw doelgroep juist aanspreken met digital marketing

Je wilt die doelgroep online gaan aanspreken. Misschien ben je al online zichtbaar maar haal je er nog niet alles uit. Of ben je klaar om volledig de digitale switch te maken. Waar jij ook staat op dit moment: wij kunnen je helpen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat je er 100% voor gaat. Alleen op die manier kunnen we betekenisvolle impact maken en resultaten behalen. 

Met ons betekenisvolle strategietraject pakken we de boel van A tot Z aan. De volgende vragen worden beantwoord tijdens dit traject:

 • Wie is je doelgroep?
 • Wat zijn de pijnpunten van jouw doelgroep?
 • Waar heeft jouw doelgroep behoefte aan?
 • Hoe verzacht jij die pijnpunten en voorzie je in die behoeften?
 • Wie is je concurrent?
 • Hoe ben jij uniek ten opzichte van jouw concurrent? Wat is jouw toegevoegde waarde?
 • Op welke manier ben je nu zichtbaar en welke activiteiten voer je uit?
 • Wat werkt wel en niet voor jou op dit moment?
 • Tegen welke obstakels loop je aan?
 • Waar bevindt de doelgroep zich?
 • Hoe ziet de customer journey eruit?
 • Welk resultaat wil je behalen, wat zijn je doelen en welk budget heb je beschikbaar?

Aan de hand van deze en andere vragen maken we het strategisch plan op. Op basis van resultaten en data gaan we optimaliseren met een houvast: de uiteindelijke doelstelling die geformuleerd is. Gaandeweg wordt er aan de knoppen gedraaid als blijkt dat het één beter werkt dan het ander. Dit doen we door middel van betekenisvolle marketing in de praktijk

digital marketing bureau

Betekenisvolle marketing in de praktijk

Als digital marketing bureau leggen we voornamelijk de focus op online vindbaarheid en resultaat. Offline sluiten we niet geheel uit: we focussen op het doel en als offline marketing daar een onderdeel van is, betrekken we dat erbij. Is het niet onze eigen specialisatie, dan haken we de juiste offline specialisten aan. Naar aanleiding van het plan kunnen we onder andere de volgende zaken in de praktijk brengen:

CONTENT CREATIE

VERSPREIDING & PROMOTIE

We kunnen de content creatie, verspreiding en promotie volledig voor je uit handen nemen. Wil je toch aan de zijlijn betrokken blijven of zelf leren hoe je hiermee aan de slag kunt gaan? Dan trainen we jou of je team. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze verschillende digital marketing trainingen. 

Klaar om je digital marketing aan te pakken?

Klaar voor de volgende stap te zetten en online echt impact te maken? Start dan met onze zeven stappen waarin we je uitleggen hoe je je marketing op orde krijgt. Deze Kickstart Gids is dé manier om focus aan te brengen binnen jouw marketinguitingen. 

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst