Content Marketing Den Bosch

CONTENT MARKETING BUREAU IN DEN BOSCH

Hallo! Wij zijn Hallo Blauw, content marketing bureau in Den Bosch. Ben je op zoek naar een partner op het gebied van contentstrategie of marketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven, groot en klein, te bouwen aan een betekenisvolle manier van marketing. Dat doen we in regio Den Bosch, maar ook voor bedrijven in de regio.

 

Content Marketing met resultaat

Wij komen met veel bedrijven in aanraking die in de basis een heel goed verhaal te vertellen hebben, een verhaal over hun ontstaan, hun visie en de manier waarop ze van betekenis zijn voor hun klanten. Het probleem is vaak dat ze dit niet, of niet op de juiste manier, overbrengen op hun potentiële klant. Of wel een poging doen, maar het geen meetbaar resultaat oplevert. De juiste inzet van content marketing is hier het antwoord op. Door onze ervaring en resultaatgerichte manier van werken zijn wij in staat jouw bedrijfs-DNA in combinatie met de behoeftes en het gedrag van je doelgroep om te zetten in waardevolle content. Content die niet alleen van betekenis is voor jouw doelgroep, maar ook effectief is en bijdraagt aan jullie businessdoelstellingen. → Vertel me meer over jullie aanpak.

Zo zetten wij content marketing in

Vanuit ons kantoor in de Gruyterfabriek in Den Bosch helpen wij allerlei bedrijven met de inzet van content marketing. Wij gaan allereerst op zoek naar het unieke DNA van jouw organisatie. Ook gaan we in gesprek met je potentiële klant. De uitkomst van deze twee zorgt voor een sterke basis om de contentstrategie op te gaan bouwen. Ons strategietraject vormt de basis voor contentcreatie en verspreiding, maar ook voor de inzet voor al je andere (online) kanalen. Als de contentstrategie staat kunnen we aan de slag met de daadwerkelijk content marketing. We creëren content voor alle fases van de klantreis en zorgen voor een hechte band met je doelgroep. Afhankelijk van de capaciteit en knowhow in jouw organisatie ondersteunen we je bij brainstorms, contentcreatie, content distributie, advertising en evaluatie.
content marketingbureau

Ons content marketing bureau in Den Bosch

Ons bureau is ontstaan in 2017 en is gevestigd in de Gruyterfabriek in Den Bosch. We zijn ons bedrijf begonnen omdat we geloven dat als bedrijven van echte betekenis zijn voor mensen en hun marketing op een waardevolle manier inrichten, ze meer succes behalen onderaan de streep én toekomstbestendiger zijn. Dat is de reden dat we in de contentstrategieën voor onze klanten veel aandacht besteden aan het onderzoeken van het bedrijfs-DNA. Want erachter komen wat jullie drijft, waarom jullie doen wat jullie doen, is het belangrijkste startpunt voor echte en eerlijke content marketing. En oprechte content is waarmee je je kunt onderscheiden in een maatschappij waarin er meer content bestaat dan dat er tijd is om die te consumeren.

In onze werkwijze voor content marketing zetten we jullie doelgroep altijd centraal. Alleen als je doelgroep écht goed kent, hun behoeftes, frustraties, doelen en gedrag, pas dan kan je van betekenis zijn voor hen. Daarvoor blijven we niet achter ons scherm zitten. We gaan echt met je doelgroep in gesprek!

Om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen op strategie, contentcreatie, verspreiding en promotie werken we met een flexibele schil van specialisten uit de regio van Den Bosch. Ondanks dat we een deel van contentcreatie gewoon in huis doen, ondersteunen deze specialisten ons klanten op het gebied van copywriting, video, fotografie, vormgeving, etc. Op deze manier kunnen we op alle vlakken binnen content marketing van waarde zijn voor onze klanten.

Om echt impact en resultaat te kunnen maken, is het belangrijk om focus aan te brengen in je contentstrategie. Om jou daar alvast mee op weg te helpen hebben we een Kickstart Gids gemaakt om in zeven stappen je marketing op orde te krijgen. Download ‘m hier.

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst