Content Marketing Bureau

CONTENT MARKETING BUREAU

 

 

Jullie product of dienst is het gouden ei van deze eeuw. Het lost ongemakken op, vervult behoeften en maakt het leven van de gebruiker een stuk leuker, makkelijker of mooier. Je hebt alleen twee problemen: je weet niet waar jouw doelgroep zich bevindt én krijgt jullie toegevoegde waarde niet goed over de brug. Gelukkig heb je een eerste goede stap gezet: zoeken naar een content marketing bureau ;-)

Wat maakt jouw organisatie uniek?

Op de vraag “wat maakt jouw organisatie uniek” moet je in een zin antwoord kunnen geven. Wellicht ontstaat er nu allemaal weerstand in je hoofd, zoals: “de technici die ik aanspreek, begrijpen alleen vakjargon”. Of: “als ik te simpel schrijf, onderschat mijn doelgroep me”.

 

Er zijn hier twee misvattingen gaande. Enerzijds zeggen we niet dat jouw product of dienst voor iedereen begrijpelijk hoeft te zijn (maar wel voor je doelgroep). Anderzijds is het juist wel belangrijk dat je de meerwaarde in één zin kunt omschrijven. Later duiken we dan wel de diepte in. 

 

Goed, voordat we overgaan op het communiceren van jouw boodschap naar de wijde wereld, is het eerst belangrijk om erachter te komen wat jullie product of dienst uniek maakt. En misschien is dat nu nog niet in een zin uit te leggen of is de doelgroep niet helemaal duidelijk. Geeft niks! Dit komt aan bod in de Full Focus Content Academy. We halen hierbij de onderste steen boven en bepalen samen jullie ideale doelgroep. Vervolgens vertalen we jullie unieke kwaliteiten naar de wensen en behoeften van jouw doelgroep. En daarop spelen we in!

 

Door goed te luisteren weten we waar jullie klant zich bevindt, zodat je met een minimale investering in tijd en geld maximaal resultaat kunt behalen. Na afloop van dit online programma zijn er duidelijke richtlijnen en kaders bepaald om jouw contentstrategie om te zetten naar commercieel resultaat. Geen vervelende push reclame, maar klanten die worden aangetrokken door waardevolle content op het juiste moment te delen.

 

 

Ik wil graag meer weten over de Full Focus Content Academy

 

content marketingbureau

Content in de praktijk bij een content marketing bureau

De strategie staat, de kaders zijn neergezet en de hoofdboodschap is bepaald. Tijd om de juiste kanalen in te zetten. We leren je bijvoorbeeld SEO-vriendelijke landingspagina’s te schrijven om de zoekresultaten te beïnvloeden (en daarmee meer website bezoekers te realiseren) of laten je stap-voor-stap zien hoe je jullie potentiële klant aantrekt via social media.

 

Wanneer je beslist om samen met ons het online programma te doorlopen zal je merken dat we aan alles hebben gedacht qua content creatie en verspreiding. We halen alles uit de kast om jouw doelgroep te overtuigen dat JIJ hun superheld bent. Dus wil je zelf meer doen op het gebied van content creatie en promotie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de Full Focus Content Academy voor jou ideaal.

 

Waarom kiezen voor Hallo Blauw als jouw online partner?

Niet zomaar wat aanrommelen, maar een slimme strategie, gecombineerd met strakke planning. Niet lukraak schieten met advertenties, maar échte waarde bieden aan de lezer door verschillende contentuitingen te bieden. Wij zijn méér dan alleen een content marketingbureau.

 

De gestructureerde en analytische aanpak in combinatie met ons specialisme op het gebied van online- en contentmarketing zorgt ervoor dat we samen het gewenste resultaat behalen. Dat resulteert in betekenisvolle content voor jouw klanten en het behalen van doelstellingen binnen de organisatie. Direct aan de slag? Download dan onze Kickstart Gids: meer klanten door waardevolle content.

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst

Visual Kickstart Gids

Start met het laten groeien van je e-maillijst

Download de gratis gids: Kickstart je e-maillijst